Sunday, 9 December 2012

You ... I ... story between us ...

 You .. i tak kisah apa yang you nak buat , sebab i faham , i tahu you macam mana ,lagi pun you jenis yg kesian dan penuh simpati bila tngok orang sedih atau mintak tolong .. Ini sebabnya i suka dekat you ,peribadi you tu yang i nak i minat i suka .. mula-mula kenal dulu i tak tahu pun yang you macam ni ,i ingat you macam perempuan lain yg sosial tu ,tapi itu semua silap ,bila dah kenal dan lebih kenal ,baru i tahu yang you ni lain .. you tak macam perempuan dekat luar tu ,bila you pun sebut you cintakan i ,hati i waktu tu memang gembira giler ! rupa2 nya perasaan i terbalas ,dan i tak bertepuk sebelah tangan .
Hari demi hari kita berbual ,berkongsi cerita ,bergurau senda ,bermanja , dan hari demi hari juga i semakin cinta kan you ,dan kalau boleh tak nak lepas kan you , kalau boleh .. macam yg you ckp , you susah nak sayang orang ,dan i pun macam tu juga , tahun ni you sorang je yang i dah simpan dah pahat dekat hati ni , i dah kunci dah jaga bg you tak terlepas dekat orang lain dan setiap hari i fikir macam mana cara nak buat you bahagia ,gembira .. setiap hari you ,sebab i tahu , setiap hari juga ada je orang lain yg cuba ambil you dan letak you dekat hati dieorang , kadang-kadang i risau ,berdebar bila fikirkan semua tu , yela dieorang tu status semua hebat2 ,ada gaya ,ada kedudukan dan mungkin dah kenal you lama ..

You .. satu ketika i hampir nak nangis bila fikirkan suatu hari you akan tinggalkan i ,sebab sekeliling you ramai lelaki yang pandai menyusun kata meminta simpati ,dan dieorang mungkin tahu macam mana nak buat you kesian dan terima dieorang ,lagi pun bila you cakap yang you tak boleh tengok orang menangis dan bila tngok , you akan terus ubah fikiran ,perkara tu yang buat i paling risau ,i takut sebab tu je you akan ikut apa yg dioerang nak ,dan tinggalkan i .. ishhh , teruk kan apa yg i fikir ni ,bukan tak percaya kan you , tapi bak kata orang hati ni macam angin ,ia akan berubah ubah macam musim yg silih berganti apabila tiba masanya ,manusia kan ada hati ,dan hati ni kekadang lemah dan selalu simpati bila tengok orang tengah sedih atau mintak tolong , lagi2 orang yg macam you yg hatinya lembut .,walaupun kuat i tahu . Apa yang buatkan i tak perlu risau ni semua ialah satu perkataan yg you cakap dekat i , bila you sayang orang tu you akan sayang betul betul ,dan i yakin macam mana pun orang lain cuba curi hati you , you tak akan bagi sebab i dah dapat semua tu ,i yang dah buka pintu hati you untuk mencintai ,menyayangi orang .. it's me and only me .. walaupun kenangan lama you lagi sweet atau banyak ,tapi i yakin apa yang kita lalui sekarang ada sesuatu yg lebih indah drpda tu semua ,dan i tak sama dengan orang2 yg pernah ada dengan you dulu . think ..
satu perkataan je i YAKIN dengan you , i CINTA you , i SAYANG you ,i TAKKAN TINGGALKAN you .. no matter what honey :) i tahu tak mungkin sebagu atau sehebat lelaki yg dekat luar sana , tapi i ada satu benda yang penting "setia" .
Bila you dah baca ni , text i okay ? i miss you so much girl !!
I LOVE YOU .. Assalammualaikum ....

No comments:

Post a Comment