Monday, 2 April 2012

Never mind ,i have to go on this life .... :')

heeeemmmmmm .... sedih ,tu je yg hafis rasa sekarang . Entah lah ,mula2 rasa ok tapi bila dh dngr orng ni ckp ,and tngok sendiri ,jadi sedih . Memng tk salah kalau cari yg baru ,tapi hafis tk dapat nk halang perasaan sedih ni datang ... Walaupun hafis tk pernah nk cari lain ,dan si dia dh mcm ada bayang2 je  dapat yg baru ,tak pe lah ,itu hidup dia ,hafis siapa nk halang nk sibuk lebih2 kan .... just jngn lepas ni korang date depan hafis sudah lahhhh ,takut darah muda ni menggeledak pulak ,kan kan  ;)
ni je nk cerita pun ,korang yg dh ada pasangan tu kekal kan lah ,jaga elok2 ,jngn jadi mcm hafis ...
eeeemmmm ...  :') Assalammualaikum .