Monday, 19 December 2011

lama tak buka blog ni ... i'm back ..

rasanya dah bebulan tak buka blog ni ,mcm dh nk lupus je ,kan kan ...
hafis sihat ,mcm biasa ... kuat makan ,kuat tidur ,kuat main laptop ,sampai ibu bising ... hi hi hi ...
sedih lagi ??? tak lah ,i'm a better man now ... alhamdullilah ,hafis dah hilang kan semua yg sedih2 ni ,walaupun kadang-2 tngok kawan-2 dengan pasangan masing-2 ,hafis tetap gembira ,suka tengok diaorng gembira ,sweet sweet lah kataorng tu ... ^_^
berapa minggu je nk sekolah ,tak buat persiapan pun ,masih dalam holiday ,hehehe .. korang pun sama kan ...
:p
kawan ?? emmm ... mana yg dekat dan masih ingat hafis adalah contact2 ,tapi yg jauh2 tu tak pun ...
hafis main bola sepak sekarang sbb tahun depan target nak wakil sekolah ,nk kutip sijil bnyk sikit ,mklum lah nk
masuk universiti lah kata kan ... ^^
orng tu ?? siapa ek ?? ouh ,perempuan tu ,lama dah tak dngr cerita ,mungkin dia pun dah lupa kot dekat hafis ,dan mngkin dia dh fokus SPM ,orng pandai lah katakan ... takpa lahhhh ,hope dia terus bahagia dalam hidup dia sekarng ,tak mcm waktu brsama hafis dulu ,masalah ,masalah ,masalah ja yg datnag ... kan kan ...

....................................................................................................................................................................
ok  lah ,tu je yg nk dikongsi ,cuma nk bg tahu yg hafis nk aktif balik dalam blog ni ...
just follow nanti hafis follow balik ... PIS NO WAR .............. salam .... chill chill :D