Friday, 2 November 2012

Life is so ..

Assalamualaikum . lagi dua hari je nak SPM , rasa tak sabar pun ada , rasa takut punada , tapi bak kata orang , bila situasi macam ni kita kena berdoa agar Allah kuat kan semangat dan permudahkan segal urusan .  kan kan . Hmmm .. entah la ,takdir atau kebetulan la kan ,bila apis jumpa perempuan atau kenal perempuan tu ,mesti dieorang akan jumpa love dieorang atau dah couple dengan love dieorang lepas je kenal apis atau borak2 dengan apis ... tak tahu nak cakap apa ,tapi mungkin ni semua takdir ,mungkin apis boleh jadi Dr. Love kotttt , hehe ,yelaaa ,boleh carikan jodoh untuk orang . wallahualam . tuhan sahaja yang maha mengetahui , sekarang ni apa2 apis chill je ,just go on dengan hidup sekarang ni . biar la single ,rasa mcm bahagia macam ni .. free . kan kan .sedih pun ada , tapi "think positive" right ? ^__^ assalamualaikum ..