Friday, 30 November 2012

Saya sayang awak ...

Saya sayang awak ,maaf sebab tulis post yg macam tu :( semua tu i buat waktu tengah marah dan i menyesal sebab tak fikir betul2 waktu tulis semua tu . Tolong maaf kan i ,tak sanggup dengar tangisan you dan dengar you marah or sedih ... saya sayang awak , maaf sebab buat you menangis ,bukan maksud i nak buat tu semua tapi perkara berlaku cepat sangat ,waktu you call i tengah hari tu ,i gembira sangat sebb dapat buat you ketawa dengar you gembira sampai lupa nak bg tahu pasal post dekat blog and then you dah baca pula , i tergamam .. punya semangat i nak call you tapi tiba2 you text macam tu it's like jatung nihh nak gugur je . You tolong maaf kan i yeee ,i tak nak hilang you dan tak ingin nak buat macam tu ... biar kita berpisah dengan cara baik tapi tak nak macam ni , ia buat i serba salah ..

You , tolong maaf kan i ,dan berhenti menangis , sebab tak sanggup nak dengar ,biar you ketawa atau bahan2 i sampai sakit perut gelak tapi tak mau nak dengar you menangis . 
Saya sayang awak , dan i janji tak akan biar benda macam ni berlaku , i mengaku yg dah buat banyak salah , tapi tolong maaf kan i sebab i pun manusia yg ada perasaan dan bnyak silapnya .
Please DAYANA kita lupakan semua ni ,dan i janji tak akan buat you sedih , i cuba walau macam mana pun . Saya sayang awak , dan saya nak bukti kan perkara yg jujur daripada hati ni . Always love you , and only you .

No comments:

Post a Comment