Wednesday, 24 October 2012

Sedih sedih sedih

Lama juga rasanya tak update blog nihhh , dah bnyak sarang labah-labah dah , hehe . Hai ! sekarang Hafis macam biasa laa , tapi lebih matang kot kali ni , haha . Still single , kekadang rasa nak cari love tapi kekadang rasa best pula single , kan kan . Kawan ? sekarang Hafis dah dapat sahabat dah , tu yang paling gembira la , tapi tahun depan masing2 dah jauh , tapi .. Hafis tahu walau jauh friendship kteorang tetap kekal dan selamanya InsyaAllah .Hmmm , nak cerita sikit laaa , ni pasal perempuan yang Hafis jumpa atau kenal , fakta atau tak , siapa yg Hafis jumpa mesti dah ada love , ada bf la kiranya ,atau pun dah ada seseorang yg dia minat , tak tahu la ... daripada situ Hafis macam ... hampa la , sbb baru nak minat dah tahu macam tu ,nak buat macam dah takdir kan , hehe . Hafis tulis ni pun time tengah sedih la , tu yang tulis , kurang2 boleh lega , emmm . entah la kan , mungkin tuhan tak bagi Hafis bercinta buat masa sekarang dan tika ni , mungkin dia suruh Hafis fokus pada apa yang lebih penting mcm family or kejaya , kannnn . Tak apa la , tuhan lebih tahu apa yang terbaik untuk kita , just redha :)
rasanya sampai situ jelaaa , doa2 kan SPM Hafis nanti yeee . Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment