Wednesday, 1 August 2012

MY VIENNAS FAMILY ^^V



Huishhh ,lama tak update blog nihhh ,nasib baik tak lupa password ja ..
sekarang Hafis rasa dah lebih rileks dan rasanya dah matang dari semua aspek ,terutamanya dalam membuat keputusan .. heyy !! korang nak dengar tak pasal VIENNAS FAMILY Hafis ? group nih ditubuhkan oleh Asraf Aronz ,sekarang group nihh dah ada 100 lebih ahli ,dan dia semua memang hott ,tapi memang awesome and sporting gilerrr !! walaupun orng luar ckp dieorang smbng lahh ,tak lepak dengn bdk2 biasa lahh ,tapi bila Hafis lepak dngn dieorng ,dieorng semua memang AWESOMEEE !! best giler lepak dngn dieorng ,sampai bila nak balikje ,jadi sedihh !! :'(
tu jelahh kot Hafis nak cakap dekat korang ,just nak kongsi cerita family Hafis yg Awesomeee nihh !! ^^V peace skit ..

No comments:

Post a Comment