Saturday, 28 January 2012

Cinta ...

Memang susah ea nak cari CINTA ni ?? rasa mcm nak cari bunga di padang pasir je kan ... susah dan hampir tak akan jumpa lah ,tapi bila Hafis tngok kawan2 lain ,mcm senang je ,bila clash tiba2 dah ada baru ... Mana yg kekal nmpak sweet je ,mcm mana lah diaorng kekal kan hubungan tu ?? emmm ... dulu masa kaple mcm susah je Hafis nk buat mcm korang buat ,bnyak masalah je ,mungkin Hafis mmng tak ditakdirkan untuk kaple buat masa sekarang ni ,kan kan . Allah tu maha mengetahui :)
Sebenarnya Hafis update blog ni lepas dngar lagu Spring - kita ditakdir bersama ,penuh maksud lagu ni ,kalau lah Hafis ada awek ,Hafis nk tujukan lagu ni buat dia ,mesti dia nangis ,kan ? perempuan kan kuat nangis ... :p
rasanya ni je idea yg ada untuk tulis ,Assalamualaikum ... salam cinta ... ;)
PIS NO WAR ...

No comments:

Post a Comment